31 Ağustos, 2010

195 - Masko: Mobilya Kenti

Salı, Ağustos 31, 2010 Gönderen Berna Arslan , , , , 3 yorum

İstanbul İkitelli'de yer alan Masko Mobilya Kenti 778 mobilya mağazasından oluşuyor. Bir günde gezmek neredeyse imkansız. Mağazaların bir kısmı klasik, bir kısmı modern mobilyaları içeriyor. Bebek, çocuk ve genç odalarına ayrılmış özel mağazalar da var. Ancak modern mobilyaların satıldığı birçok dükkanda birbirinin kopyası ürünlerle karşılaşıyorsunuz. Yeni çıkan herhangi bir mobilya modası hemen tüm dükkanları esir alıyor.
 Şu sıralar oldukça moda olan beyaz kahverengi karışımı masalar

Örneğin şimdilerde beyaz mobilya çok moda. Her parçanın bembeyaz parladığı salon veya yatak odası takımları revaçta. Yemek masaları genelde kahverengi beyaz karışımı. Bir başka akım ise tv üniteleri, yani televizyonu çevreleyen raf ve çekmecelerden oluşan bir sistem. 

Yine de yeterince sabırlı olup dolaşırsanız size sürpriz yapacak birkaç dükkan bulabilirsiniz. Bunların bazıları uygun fiyatlı ve diğer dükkanlardan farklı çizgide mobilyalara sahip. Muut koltuk bu farklı dükkanlardan biri. Aşağıda bu dükkana ait bir ürünü görebilirsiniz. Ancak tasarımda iddialı ve bütçeyi zorlayan dükkanlar da mevcut.

Muut dükkanından sallanan koltuk

Genel olarak fiyatlar düşünüldüğünde Ikea kanepe, tv ünitesi gibi ürünlerde daha uygun duruyor. Masko'daki avantaj ise isteğinize göre bazı ürünlerin boyutları, renkleri ve kumaşları ile oynanabilinmesi. Tabii ki bu seçim tamamen zevke bağlı.

Masko'ya ulaşım için şu adreste harita bulunuyor. Durup dinlenmek isterseniz bir büfeden başka seçeneğiniz yok gibi görünüyor. Bunu düşünerek hazırlıklı ve rahat ayakkabılı gidin derim.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Masko mobilyacılar çarşısında Bahsettiğiniz gibi Birçok ürünü bir arada görmeniz mümkün fakat Size yada gelmeyi düşünen arkadaşlarımıza tavsiyem maskoya gelecek müşterilerin daha öncesinde internet ortamında gideceği tarzına yakın firmaları tesbit etmesi gerekir aksi halde 778 mağazayı gezmeniz imkansız gezmeye çalışırsanızda ayrıntılardan uzaklaşır bütün ürünleri aynı görmeye başlarsınız .
www.atalaymobilya.com
Ali Atalay

Masko mobilya konusunda çok gelişmiş bir sitedir burada herşey kişiye ve mekana özel tasarlanır Atalay mobilyada bu hizmeti veren firmalardan birtanesidir bu noktada aradığınız herşeyi bulmanızda mümkündür Maskoya geldiğiniz için teşekkür ederiz.

BBÖ dedi ki...

Yorumlarınız için teşekkürler. Ancak eminim siz de kabul edersiniz ki, birçok dükkanda satılan ürünler birbirine hem kalite hem de tasarım olarak son derece benzer. Siz bir istisna olabilirsiniz, biz de sizin dükkanınızı gözden kaçırmış olabiliriz. Bu konuda Masko'nun web sitesinin de kendisini biraz daha gelişirmesini ve Modoko'nun sitesi gibi videolu olmasını bekleyebiliriz sanırım.

Adsız dedi ki...

Mobilya satın almadan önce gidip görülmesi gereken bir yer masko mobilya kenti, oldukça fazla çeşit var.