02 Ocak, 2011

Bunu Bugün Öğrendim'in Artık Bir Köşesi Var!

Pazar, Ocak 02, 2011 Gönderen Berna Arslan yorum yok

Son günlerde bir tembellik sezdiniz ise önce bahanelerimi sıralamama izin verin. Öncelikle yurtdışından gelen iki yabancı arkadaşımla İstanbul'u gezerek geçirdim zamanımın çoğunu. Onlarla birlikte bazı yerleri yeniden keşfettim, yedim, içtim. 

Bir yandan da tabii evlilik işleri tam gaz devam etti. Ajandada birçok işin yanına yapıldı diye işaret koymuş olsam da yapılmayanlar da az buz değil. Bu arada umarım güzel bir yılbaşı gecesi geçirmişsinizdir.  

Size Bunu Bugün Öğrendim ile ilgili güzel haberlerim var. The Magger, yani Dergici, 10 Ocak'ta online olarak yayımlanmaya başlayacak 4 dergiyi içeren bir site. theSpot, theShot, theFemme ve theMet(ropolitan) adlı dergiler, farklı istekleri karşılayacak şekilde düzenlenmiş. İlk ikisi fotoğraf ağırlıklı. theFemme daha çok kadınları ilgilendirecek konulara sahip. 

Beni daha çok ilgilendiren theMet ise belirli bir konu hakkında olmayan ve içinde gezi, hobi, kültür vb. konularını barındıran bir dergi olacak. Veee... Bunu Bugün Öğrendim'in de theMet dergisinde bir köşesi olacak. 10 Ocak'ta ilk yazımı okuyabileceksiniz. Yazıların e-posta adresinize gelmesini isterseniz de şu sayfaya adresinizi bırakabilirsiniz.

10 Ocak'ta yazımı theMet'te okumayı ihmal etmeyin. Zaten tekrar hatırlatıyor olacağım =)

0 yorum: