04 Ekim, 2011

321 - Nike'tan 'Geleceğe Dönüş' Ayakkabıları

Salı, Ekim 04, 2011 Gönderen Berna Arslan , , , , yorum yok

"Geleceğe Dönüş" film serisi ne kadar güzeldi! Serinin 3 filmi de eğlenceli ve sürükleyiciydi. Üç film arasında herkesin favorisi de bir başkadır. 2. film gelecekte neler olabileceğine dair bazı sahneler içerdiğinden ayrı bir yeri de vardır. Uçan kaykay, binadan çıkan köpekbalığı hologramı eminim aklınızda canlanıyordur. 

Marty McFly'ın pantolon paçalarını içine soktuğu ayakkabıları da gözünüzde canlanıyor olabilir. İşte o ayakkabılar artık sizin de olabilir, tabii 3500 dolar vermeye hazırsanız. Nike McFly'ın ayakkabılarını piyasaya sürdü. Tabii filmdeki gibi kendileri ayağınıza uyum sağlamak amacıyla sıkışmıyorlar ama olsun. Otomatik olarak kendilerini ayarlayanlara ise power lace adı veriliyor (aşağıdaki video). 

Nike reklamında bu modelin 2015'te çıkabileceği gibi bir mesaj da veriliyor. Ayakkabılardan kazanılanlar ise McFly'ı canlandıran Michael J. Fox'un Parkinson hastalığı için kurduğu vakfa gidiyor. 





İşin ilginç tarafı ise ayakkabılarının çiftinin satılacağı miktarın ilk başta 99 sent olarak düşünülmesi, ama fiyatının sadece 20 dakika içinde internet üzerinde açık artırma ile 2000 dolara dayanması. Ayakkabılar erkek numaraları için üretilmiş ama ayağı 39/40 olan hanımlar da ucundan yakalayabilir. Ayakkabılar 47 numaraya kadar bulunuyor. Ürünün reklamını buradan izleyebilirsiniz, çılgın profesör de oynuyor.

0 yorum: